Dild-dellen

Vores Dild-dellen er et af vores grønne hjertebørn. I den finder du blandt andet hvide bønner, gule flækærter og frisk dild, hvilket straks leder tankerne hen på en friskfanget fiskefrikadelle. Dild-dellen har vundet ‘Årets veganske produkt’ og er en nyklassiker i grøntsagskøkkenet.

Spis Dild-dellen kold, eller varm den på en middelvarm pande i 2-3 minutter på hver side. Lad den hvile 5 minutter inden servering.

Se opskrifter

Svampebøffen

Du behøver ikke lede længere. Her har du burgerens nye bedste ven. Svampebøffen er lavet på masser af danske svampe, rødbeder og kidneybønner, hvilket giver en kraftig og rig smag. Der er ingen vej tilbage, når først du har prøvet denne hakkebøf på svampe. 

Varm Svampebøffen på en pande i olie ved middel varme i cirka 4 minutter på hver side, til den har fået stegeskorpe. Lad bøfferne hvile i 5 minutter inden servering.

Se opskrifter

Falafel Italiano

Vi kender alle sammen den gode gamle falafel. Vores Falafel Italiano er dog helt sin egen. Den smagfulde belugalinse sammen med soltørrede tomater, balsamico og oregano tilbyder en kompleks og mundvandsvækkende smagskombination, som var falaflen trillet hele vejen gennem Italien.   

Opvarmes i forvarmet ovn ved 175ºC i 15 minutter, til de er sprøde og gyldne. Skal opvarmes inden servering.

Se opskrifter

Rødbedebøffen

Lige når du troede, at vi var tilbage i 70’erne med den gode gamle rødbedebøf, springer vores Rødbedebøffen rammer for smag og tekstur. Lavet på rødbeder, søde kartofler og nænsomt krydret med timian. Med Rødbedebøffen går du aldrig galt i byen. Om den danser tæt med nye kartofler og smørsovs eller indfinder sig mellem to burgerboller, er du garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige. 

Varm Rødbedebøffen på en pande i olie ved middel varme i cirka 4 minutter på hver side, til den har fået stegeskorpe. Lad bøfferne hvile i 5 minutter inden servering.

Se opskrifter

Dunsen

Som sprunget ud af din bedstemors køkken, hvis altså din bedstemor er tosset med grøntsager. Dunsen er smækfyldt med gule flækærter, kidneybønner og kartofler, hvilket garanterer en dyb smag og et sprødt bid. 

Dunsen kan spises kold eller varm. Steg den på en middelvarm pande i 2-3 minutter på hver side, til den har fået en dejlig stegeskorpe.

Se opskrifter