


Dild-dellen
Vores Dild-dellen er et af vores grønne hjertebørn. I den finder du blandt andet hvide bønner, gule flækærter og frisk dild, hvilket straks leder tankerne hen på en friskfanget fiskefrikadelle. Dild-dellen har vundet ‘Årets veganske produkt’ og er en nyklassiker i grøntsagskøkkenet.
Spis Dild-dellen kold, eller varm den på en middelvarm pande i 2-3 minutter på hver side. Lad den hvile 5 minutter inden servering.


Svampe-dellen
Svampe-dellen vælter sig i østershatte og markchampignon, der bidrager til en rig smag af umami. Dellen er perfekt til både sovs og kartofler, men er lige så lækker i farten som en hurtig snack. Svampe-dellen har et godt bid fra kikærter og gulerødder, og persille og spidskommen giver en frisk og rund krydring, der passer til alle smagsløg.
Nydes varm eller kold. Varm den på en middelvarm pande i 2-3 minutter på hver side, eller 5 minutter i en forvarmet ovn på 175°C.


Billede er på vej






Spinat-dellen
Vores Spinat-delle er spækket med saftig, sprød spinat, der kan gøre selv Skipper Skræk lækkersulten. Den er derudover baseret på kikærter, kartoffel og selleri, hvilket giver en fyldig og mættende delle, der sagtens kan bære rollen som både hoved- og birolle på tallerkenen.
Spis Spinat-dellen kan spises kold, eller varm den på en middelvarm pande i 2-3 minutter på hver side. Den kan også smides i en forvarmet ovn på 175°C.


Billede er på vej








Crispy Falafel
‘Hvad fanden skal verden med endnu en falafel?!?!’ råber du vredt mod skærmen. ‘Der er to ting i verden, der allerede findes for mange af! Myg og falafler!!!!!!!’ råber du igen, inden vi overhovedet når at få sagt noget.
Nå. Men vores nye falafel er knasende sprød udenpå og saftig og blød indeni. Og den slags falafel mangler i verden, synes vi.
Og så er de altså lavet på danske ærter fra Lolland, masser af persille og varme krydderier. Lige som det skal være.








Svampebøffen
Du behøver ikke lede længere. Her har du burgerens nye bedste ven. Svampebøffen er lavet på masser af danske svampe, rødbeder og kidneybønner, hvilket giver en kraftig og rig smag. Der er ingen vej tilbage, når først du har prøvet denne hakkebøf på svampe.
Varm Svampebøffen på en pande i olie ved middel varme i cirka 4 minutter på hver side, til den har fået stegeskorpe. Lad bøfferne hvile i 5 minutter inden servering.








Rødbedebøffen
Lige når du troede, at vi var tilbage i 70’erne med den gode gamle rødbedebøf, springer vores Rødbedebøffen rammer for smag og tekstur. Lavet på rødbeder, søde kartofler og nænsomt krydret med timian. Med Rødbedebøffen går du aldrig galt i byen. Om den danser tæt med nye kartofler og smørsovs eller indfinder sig mellem to burgerboller, er du garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige.
Varm Rødbedebøffen på en pande i olie ved middel varme i cirka 4 minutter på hver side, til den har fået stegeskorpe. Lad bøfferne hvile i 5 minutter inden servering.






Dunsen
Som sprunget ud af din bedstemors køkken, hvis altså din bedstemor er tosset med grøntsager. Dunsen er smækfyldt med gule flækærter, kidneybønner og kartofler, hvilket garanterer en dyb smag og et sprødt bid.
Dunsen kan spises kold eller varm. Steg den på en middelvarm pande i 2-3 minutter på hver side, til den har fået en dejlig stegeskorpe.



