Falafel Italiano med bagte tomater og yoghurtdressing

Du skal bruge:

En pakke Falafel Italiano

2 dl yoghurt naturel eller plantebaseret youghurt
½ tsk salt
½ tsk sukker
1 spsk citronsaft
1 spsk hakkede urter (bredbladet persille, mynte, kørvel eller hvad du foretrækker)
1 fed hvidløg

En bakke cherrytomater
2 tsk salt
4 tsk sukker
4 spsk balsamico
2 spsk olivenolie

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 120° varmluft. Halver tomaterne og vend dem med salt, sukker, balsamico og olivenolie. Læg dernæst tomaterne i et ovnfast fad og bag dem i 2-3 timer, indtil de er mørkerøde.

Da tomaterne skal køle let inden servering, kan du nu gå videre til dine falafler.

Skru ovnen op på 175 grader varmluft. Når den er varm, sættes Falafel Italiano ind.

Rør ingredienser sammen til din dressing.

Hvis du lyster smager retten fremragende sammen med et stykke fladbrød, naan eller lignende.

Velbekomme.