Dunsen med grov ærtemos
Du skal bruge:
1 pakke Dunsen
500g frosne ærter
Et bundt persille
1 spsk creme fraiche, græsk yoghurt eller plantebaseret yoghurt
1 fed hvidløg
Citronsaft
Frisk mynte
Soltørrede tomater
Salt
Peber
Sådan gør du:
Hæld kogende vand over dine frosne ærter, så de er dækket til. Lad dem stå i 5 minutter, og dryp dem godt af. Hak hvidløg og persille groft. Put de nu optøede ærter, persillen, creme fraichen samt hvidløgen i en blender (eller brug stavblender). Gem en lille håndfuld hele ærter til anretningen.
Blend det hele sammen, til det har den ønskede konsistens. Nogle foretrækker den mere grov, andre mere fin. Det ved kun du. Smag til med citron, salt og peber.
Varm din pande op med lidt olie, og steg dine Dunser 2-3 minutter på hver side, indtil de har en dejlig stegeskorpe.
Server ærtemosen med de sprøde Dunser, frisk mynte, soltørrede tomater og hele ærter.
Velbekomme