Historie

Det hele startede i en lille lejlighed på Vesterbro tilbage i 2018. Her sad to gutter med en masse fælles drømme og en bunke vidt forskellige kompetencer. De ville lave rene, økologiske plantebaserede produkter.

Den spirende start

De to venner Emil A og Henrik havde længe gået med en drøm, som de bare ikke kunne slippe. Et eller andet skulle der ske, men de var endnu ikke sikre på hvad. De kom fra vidt forskellige verdener, men havde ønsket og drømmen om at starte noget sammen. Emil A var især drevet af ønsket om at gøre en forskel for vores planet og menneskene på den, og Henrik var fokuseret på den personlige sundhed. Det blev kombinationen af hver deres motivation, der skabte ønsket om at lave rene, økologiske plantebaserede produkter af grøntsager og bælgfrugter. 

Et hul i markedet

Den helt store forskel fra resten af den plantebaserede køledisk skulle være, at de ville lave rigtig mad af rigtige grøntsager. Ingen kemi, tilsætningsstoffer eller rehydrerede protein-isolater. Der var kun ét enkelt problem (og et relativt stort et af slagsen, hvis du spørger os) – ingen af dem kunne lave mad. Efter at have slugt den kamel fik de kontakt med kokken Emil W, som en aften baksede en række forskellige grønne retter sammen til dem, og pludselig var det kærlighed ved første bid.

Selvsamme aften købte de www.planteslagterne.dk, og en drøm var skudt i gang.

Planteslagterne var født.

Hvor skal vi hen nu?

Her fire år efter den skæbnesvangre aften i det lille køkken på Vesterbro er rejsen først lige begyndt. Med alt fra fyldte kølediske hos Irma til små prekære måltidskasser i Italien spænder markedet bredt. Og det er kun begyndelsen. Under navnet PerfectSeason er holdet begyndt at se ud i den store verden. 

Kun én ting er sikkert. 

De glæder sig.