FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du leder efter meningen med livet, eller svaret på hvor du har lagt dine nøgler, så er du endt det helt gale sted. Til gengæld kan du finde svar på det meste omkring Planteslagterne og vores produkter.

Du kan se hele vores liste af forhandlere lige her

Vores sortiment tæller Dild-dellen, Svampebøffen, Rødbedebøffen, Dunsen og Falafel Italiano. Hvis du vil blive klogere på de enkelte produkter, så kan du klikke lige her

Ingen af vores produkter indeholder glutenholdige ingredienser, og nogle er endda certificerede glutenfrie. De produkter, der ikke er certificerede, kan indeholde spor af gluten.

JA! Alle vores produkter er udelukkende lavet af økologiske grøntsager, bælgfrugter og krydderier og ikke alt muligt andet hejs.

Nej, i vores produkter finder du ikke andet, end det du kan læse på ingredienslisten. Hvilket ikke er andet end økologiske grøntsager, bælgfrugter og krydderier.

Uanset om det er godt eller skidt, så har de fleste mennesker en holdning til vores navn. Og det er kun godt! Vi hedder Planteslagterne, fordi vi tror på godt håndværk. Vi tror på, at man kommer længst med at gøre tingene ordentligt. Og så synes vi også, at det er sjovt rent sprogligt at kombinere to så vidt forskellige koncepter. Til gengæld så lover vi, at vores navn er det tætteste vores produkter har været på en slagter.

Der er er efterhånden mange ting, der ikke ligner det, det er. En figenstang formet som en blæksprutte, en gulerod lavet til suppe eller kikærter lavet til hummus. Vores produkter prøver ikke at være noget, de ikke er, men prøver i stedet for at lette forståelsen for deres anvendelse. Når du står med et produkt fra Planteslagterne, så er du ikke i tvivl om, hvordan du kan bruge det. Og det er vi glade for. For det gør det endnu nemmere for dig at få lidt flere grøntsager, lave det bæredygtige valg eller en helt tredje årsag til, hvorfor du har valgt os.

Nej. De smager af det, de er lavet af. Økologiske grøntsager, bælgfrugter og krydderurter. 

Dild-dellen og Dunsen kan spises både varm og kold. Med undtagelse af Falafel Italiano, som skal i ovnen, klæder det vores produkter bedst med en kort tur på panden, så smagen rigtig kan komme frem.

Nej, alle produkter fra Planteslagterne er lavet af grøntsager og bælgfrugter. Mange plantebaserede produkter består primært af proteiner fra soja eller ærter, hvilket nok gør produktet plantebaseret, men i sidste ende har det ikke særlig meget med grøntsager at gøre. Ved at bruge soja- eller ærteprotein kan man udnytte proteinet til at lave den kødlignende struktur, man kender i rigtig mange køderstatningsprodukter. Hos Planteslagterne laver vi mad af hele, økologiske grøntsager og bælgfrugter. Det er også derfor, at vores produkter ikke efterligner kød i hverken tekstur eller smag.